Wij leveren o.a. vlaggen,vlaggenmasten,spandoeken,reclamedoeken,reklameborden aan rabobank, gemeente Zaanstad, Brandweer zaanstreek-waterland, gemeente alkmaar, PTMD, Bilderberg hotels, soccercenter, tenniscenter, hockeycenter,makelaardij Thijssen,Kettinng Transport Nederland, Aviteq
Wij leveren uw vlag, beachflags, spandoeken, banieren, beursaankleding, megadoeken, reclameborden, zeildoek, vlaggenmasten, fencecovers mast onderhoud en plaatsing,banierhouders,fence covers,
VLAGGEN MASTEN SPANDOEKEN BEACHFLAGS BANIEREN
BEURSAANKLEDING PROMOTIEKLEDING
AANBIEDING overzicht>HOME

AANBIEDING vlaggenmasten

>vlaggenmasten
>Soorten masten
>Vlaggenmasten onderhoud
>vlaggenvervangservice

F.A.Q.

>Offerteaanvragen

VOORBEELDEN
vlaggenmasten-fotos      Vlaggenmasten


ACEvlaggen levert naast vlaggen, spandoeken  en banieren ook 1e klas kwaliteits vlaggenmasten.
Dit houdt in dat wij niet meegaan met de allergoedkoopste vlaggenmasten, maar wij kiezen voor kwaliteit en duurzaamheid. Dit voorkomt dat uw vlaggenmasten kromtrekken  of afbreken tijdens een storm met alle
gevaarlijke situatie's die daarbij kunnen optreden.

Twee voorbeelden van een goedkope kwaliteit Aluminium en polyester vlaggenmasten


een goedkope kwaliteit aluminium vlaggenmast die krom is gewaaid door een storm    
 
Deze mast is krom geblazen door een voorjaarsstorm, oorzaak is een goedkope kwaliteit aluminium.
  Dit scheelt u een paar tientjes per mast bij aanschaf, maar kan veel ellende veroorzaken bij een storm.
           

   

deze polyester mast is gebroken na een klein voorjaarsstormpje, dit kan zeer gevaarlijke situatie's opleveren.
De rechter foto laat zien wat er ook kan gebeuren bij een goedkope polyester mast. Onze polyestermasten hebben een garantie van 10 jaar op breuk.Ook in polyestervlaggenmasten zit een groot verschil, vooral in de dikte van de mastwand en de kwaliteit van de toegepaste materialen. Dit resulteert in de breuk  na verloop van tijd en kan grote schade aan de omgeving veroorzaken.

Wij gebruiken alleen de beste materialen en gebruiken daarnaast liever meer materiaal dan het risico te lopen op persoonlijk letsel bij een storm alleen maar met het doel om de goedkoopste te willen zijn.  Kwaliteit is onlosmakelijk verbonden met duurzaamheid.

Onze prijzen zijn wel concurrerend en als u de verschillen ziet, kiest ook U voor kwaliteit van ACEvlaggen.

Onze fabrikant durft dan ook 10 jaar garantie te geven op zijn polyester vlaggenmasten.    Plaatsen van vlaggenmasten

Wij verzorgen naast de verkoop ook voor u, indien gewenst, de plaatsing van de masten. Wij doen dat professioneel en snel, met een jarenlang super resultaat. Wij hebben dan ook alleen maar tevreden klanten en dat willen we graag zo houden.


   Nieuwe service:
Omdat een versleten vlag niet mooi is voor uw bedrijf, zorgt deze ook voor een bepaalde indruk die nieuwe klanten van uw bedrijf kunnen krijgen, beter is het om de vlaggen na een bepaalde tijd te vervangen. Sinds kort hebben wij daarom een nieuwe service ontwikkeld:

 Wij kunnen voor u op afgesproken tijden uw vlaggen vernieuwen, dit is bijvoorbeeld handig als u meerdere vestigingen heeft en het voorkomt dat de vlaggen veel te lang blijven hangen en zo afbreuk doet aan de kwaliteit die u wilt uitstralen. Of u beschikt niet over een technische dienst en de vervanging moet door uw secretariaat verzorgt worden.
dit kan een vies karweitje zijn en wordt daarom vaak veel te lang uitgesteld.

Als wij het voor u doen, bent u verzekerd van een perfecte uitstraling voor uw bedrijf, heeft u geen personeel met vieze kleding en wij checken voor u dan ook meteen de staat van uw mast(en) en voeren eventuele kleine reparatie's meteen voor u uit.

Wilt U meer informatie over onze vlaggenvervangservice?  Vlaggenvervangservice


      Wat kunnen wij aan masten leveren:
 

- aluminium masten
- polyester masten ( 10 jaar garantie)
- gekleurde masten  ( alle RAL kleuren en ook in metallic), goud en zilver
- Houten vlaggenmasten
- roterende masten
- telescoop masten
- banierhouders
- vlaggenmast touw
- accesoires zoals kikkers, mastknoppen, uithouders
- mast onderhoud
- mast plaatsenVerder kunnen wij al uw verzoeken bestuderen, met u meedenken en indien mogelijk uitvoeren, wij hebben jarenlange ervaring  in confectie ( meer dan 15 jaar)


Wij zijn momenteel nog druk bezig met de inrichting van onze site en daarom is nog niet alles zichtbaar, wij vragen hiervoor uw begrip.

vlaggenmasten, banierhouders, kantelankers, insteekbuis,muurbevestiging,mastknop,mastonderhoud,vlaggen vervang service,spandoeken,reclameborden,beursdoeken,beursaankleding,mast onderhoud en plaatsing,banieren,doek bedrukken,banierhouders,fence covers,reclamevlaggen,spandoeken,DVC,tafelvlag,vlag,masten kopen,vlag bedrukken,vlag bestellen,baniermasten,vlagen,vlagen bedrukken,vlagen bestellen,vlagfabrikant

-------------------------------------------------------------------------------
============================================ test===
Laatste wijziging: 6 februari 2010